Tider, r, strekninger av r da (jeg) virkelig ikke flte at

Filmmaker Ava DuVernay bruker et objektiv av arv

canada goose Redaktr notat: Dette intervjuet er en del av In America sporadisk serie jeg fikk her, som ser p livsreiser til bemerkelsesverdige amerikanere. canada goose

canada goose jakke herre (CNN) Ava DuVernay ble i r den frste afroamerikanske kvinne til vinne en beste regissr p Sundance Film Festival. Filmen pnet i teatre denne mneden. canada goose jakke herre

Den tidligere ambisise kringkastingsjournalisten sltt ut publikum overvant frykt og latterliggjring for bli en uavhengig filmskaperen. Her historien om hvordan hun kom dit:

canada goose outlet CNN: Hva betyr det vre en svart kvinne filmmaker i 2012? canada goose outlet

canada goose victoria Ava DuVernay: Filmene i New York jeg gjr er, du vet, direkte relatert til blikket mitt, som er spesielt gjennom ynene til en svart kvinne. S innramming av skuddene i filmene mine, valgene av musikk, salg av kadence og rytme av redigering av nettbutikk, alt det jeg er veldig oppmerksom p, kommer gjennom hvem jeg er, og jeg ‘ma sster. canada goose victoria

Nr jeg sier at jeg er en svart kvinne, inkluderer jeg all arv fra familien min og alle de menneskene jeg elsker.

canada goose norge CNN: Du gikk fra vre en publicist i underholdningsindustrien til en anerkjent filmskaperen. Hva driver deg? canada goose norge

DuVernay: Jeg tror det eneste som kjrte meg, er bare denne ideen om at du ikke kan bli stille. Jeg tror det er noe veldig kraftig og noe fantastisk si (for) momentum. Den ene tingen frer til en annen.

canada goose jakke Jeg tror at nr vi sitter for lenge p ett sted, blir vi stillestende, og hvis vi bare gr, selv om vi ikke vet hvor vi skal, kommer vi et sted. canada goose jakke

CNN: Ville du alltid vre en filmskaperen?

canada goose jakker herre DuVernay: Da jeg var ung, nsket jeg vre en kringkastingsjournalist. Jeg ville vre som Connie Chung. canada goose jakker herre

Kanskje p noen mter, er vi snn som fortelle sannheten, prver fortelle historier og nyheter p en annen mte gjennom kjpe filmene, men etter UCLA fikk jeg en internship hos CBS News med Dan Rather og Connie Chung. Det var en stor, stor avtale. Simpson enhet. Og jeg var s stolt. Jeg hadde min frste lille drakt, viste seg og de sa: ‘OK, dette er ditt oppdrag.’ (De) ga meg en pakke, og i https://www.canada-goose-jakker.com pakken var adressen til en av jurymedlemmene. Og de ville at jeg skulle sitte utenfor den personens hus og se gjennom papirkurven.

Og jeg var som: Du vet nei. Jeg skal ikke gjre dette. S jeg gjorde det ikke. Jeg begynte lete etter en annen side av nyhetene og kom inn i publisitet. Det tillot meg g i nrheten av journalister og jobbe med media, men ogs koble journalister til artister og filmer.

canada goose salg CNN: Hvor trakk du inspirasjon til bli en kunstner? canada goose salg

DuVernay: Definitivt fra min tante Denise som var grunnlaget for canada goose outlet min frste film, ‘I Will Follow,’ som handler om mitt forhold til henne. Hun var en kunstner og fr hun gikk forbi (borte fra brystkreft), jeg var hennes omsorgsperson i hennes livsstil i siste r.

Hun var den som srget for at jeg s p ‘Masterpiece Theatre’ og tok meg til spille og slags ga meg denne gave av kjrlighet til filmer. Jeg husker en regnfull dag p leiligheten hennes. og hun sa, se hva som er p TV. ‘ De spilte ‘West Side Story.’ Jeg s p denne filmen og tenkte: Jeg har aldri sett noe slikt. Brune mennesker danser, farger, historien. Det var den frste filmen jeg kan huske se, og det var det. Jeg var hekta.

canada goose jakke dame CNN: Forberedt deg for hvor du er n? canada goose jakke dame

DuVernay: Jeg er ikke sikker p hva forberedelsen var unntatt arbeid, arbeid, arbeid, arbeid, arbeid. Jeg tror folk vil ha ting, og de jobber ikke hardt for dem.

CNN: Hvilke utfordringer har du mtt?

canada goose dame DuVernay: Folk som ikke var stttende. Tider, r, strekninger av r da (jeg) virkelig ikke flte at jeg hadde en stemme som var verdt hre. canada goose dame

canada goose trillium For meg, som en publicist, hadde jeg en veldig god jobb, men jeg er p disse filmene som i smerte som nsker lage min egen. Jeg blir bedt om jobbe med filmer som jeg syntes var karikaturer av oss som kvinner, som svarte mennesker. Og du vet, hvis du er en kunstner, lidenskapelig om en bestemt ting, blir det vondt for deg ikke gjre det. canada goose trillium

canada goose herre S i mange r, jeg gjorde det ikke. Jeg ville kjre hjem fra disse settene, deprimert. For meg handlet det egentlig bare om presse gjennom all (frykten), som egentlig er alt det var, hva folk ville tenk, frykt for feil, bare gi det en prve. canada goose herre

CNN: Hva vil du at alle skal vite om deg?

canada goose victoria parka DuVernay: Jeg er veldig sensitiv. Jeg driver flere bedrifter, og jeg er en direktr, men jeg er veldig flsom overfor folkene (som) er i mitt liv og har hye forventninger til dem og meg. canada goose victoria parka

Og jeg elsker filmer. Ikke bare for gjre dem. Jeg elsker se p dem. Jeg elsker snakke om dem. Jeg elsker se gamle. Jeg elsker snakke om nye. Jeg elsker knuse dem ned. Jeg elsker snakke med folk som elsker filmer. Min favoritt ting sprre folk er, ‘Hva er din favorittfilm?’

DuVernay: Oh, min gosh. Jeg tror p kjrlighet. Jeg tror p kjrlighet veldig sterkt. Nr jeg sier mine bnner, ber jeg ikke til Gud. Jeg ber om kjrlighet fordi jeg tror det er det samme.

CNN: Hva hjelper deg med bevege deg fremover?

canada goose jakker dame DuVernay: Det er en tff. Kanskje ikke redd. ‘ Det er en liten ting jeg sier til meg selv, og det hjelper meg g videre canada goose jakker dame.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *